Vodoinstalater

Vodoinstalaterske Usluge:

- Montaža i zamena vodovodnih instalacija,
- Montaža i zamena odvodnih instalacija,
-
Montaža i zamena glavnih vertikalnih i horizontalnih vodovodnih cevi do vodomera i odvodnih cevi do šahta,
-
Montaža i zamena svih vrsta ventila i gumica,
-
Montaža i zamena svih vrsta sanitarnih uređaja – bojlera, tuš-kabina, kada, lavaboa, wc šolja, slavina, vodokotlića, bidea...
-
Mašinska i ručna odgušenja i odgušenja sajlom,
-
Detekcija curenja vode,
-
Montaža, popravka i zamena dotrajalih cevi u kuhinji,
-
Izmeštanje cevi i sanitarija i mnoge druge.

Nestručno postavljene ili neodgovarajuće vodoinstalacije mogu dovesti do velikih havarija u Vašem domu ili poslovnom prostoru, pa samim tim i do mnogo većih troškova i problema nego što ste predvideli. Da do toga ne bi došlo, veoma je bitno da angažujete stručnog vodoinstalatera. Profesionalni i iskusni vodoinstalateri „Majstora Garija“ su tu upravo iz tog razloga – kako biste bili sigurni da je posao dobro odrađen.

U starijim objektima je veća šansa da će doći do problema sa protokom vode usled rđanja i propadanja starih čeličnih ili olovnih cevi. Ukoliko dođe do smanjenog pritiska vode, njenog sporog oticanja ili curenja na cevima ili ventilima, verovatno je vreme za zamenu starih cevi novima. Najbolja stvar koju možete da uradite u toj ili nekoj sličnoj situaciji je da pozovete majstora od poverenja – ne zaboravite, izreka „drži vodu dok majstori odu“ nije nastala bez razloga!

Ukoliko dođe do problema bilo koje vrste ili ste jednostavno odlučili da je vreme za malo veće renoviranje kupatila ili kuhinje, nemojte oklevati da nas kontaktirate.

Naši kvalifikovani majstori su tu da Vam izađu u susret i Vaš privatan ili poslovan prostor prilagode Vašim potrebama, kao i da celokupan posao urade kvalitetno, brzo i povoljno.

 

Pozovite svog majstora!

061 100 3764

065 551 3333