Stolar

Stolarske Usluge

Jedan od ključnih aspekata kako radnog, tako i privatnog prostora je svakako njegova funkcionalnost. Savršen raspored prostorija i najmodernija tehnologija ne vrede mnogo ukoliko ono što Vam je u datom trenutku potrebno nije lako dostupno ili nema svoje odgovarajuće mesto. Umesto da samo pomerate stvari s jednog mesta na drugo kako Vam ne bi smetale, pozovite “Majstora Garija”, a naši profesionalni stolari će Vam pomoći u planiranju, izradi ili popravci svog potrebnog nameštaja od drveta, koji će biti u skladu sa Vašim prostorom i svim Vašim potrebama.

Naše stolarske usluge uključuju:

- Izradu nameštaja po meri,
- Izradu kuhinje po meri,
- Montažu i demontažu nameštaja,
- Prepravke i restauracije starog nameštaja,
- Podmazivanje i menjanje šarki,
- Zamene brava,
- Podešavanje vrata i prozora
I mnoge druge.

Zar ne bi bilo bolje da svaka knjiga ima svoje mesto na polici namenjenoj baš knjigama, umesto da stoji u kutiji? Ne bi li Vam bilo lepše i lakše da svaki sud ima svoje mesto u vitrini i da ne morate da se saginjete ili propinjete dok pripremate hranu, nego da sve bude prilagođeno Vama? A i iskreno, ono škripanje vrata koje Vas je u početku tako nerviralo, verovatno nije nestalo samo od sebe, nego ste se samo vremenom navikli pa više ne obraćate pažnju na njega. Ako malo pažljivije oslušnete i pogledate, koliko ćete takvih sitnica primetiti oko sebe? Nemojte dočekati da steknete odbojnost prema svom prostoru ili da u potpunosti prestane da Vas inspiriše - bilo da se radi o nizu malih popravki ili o jednom velikom projektu, naši stručni i iskusni majstori Vam stoje na raspolaganju.

 

Možemo da izradimo sve što zamislite od punog drveta, kamena i metala i to u našoj potpuno opremljenoj stolarskoj radionici. Bilo da su to cipelarnici, kuhinje po meri, pultovi, kreveti, ormani ili neki sveži dizajn koji ste snimili na Pinterestu. Od Vaše ideje stižemo za čas do realizacije!

 

Kontaktirajte nas za brzu, povoljnu i kompletnu uslugu!

Pozovite svog majstora!

061 100 3764

065 551 3333