Kućne Popravke

Vršimo sve vrste kućnih popravki:

- Ugradnju i zamenu utičnica i svetlosnih prekidača,
- Ugradnju i zamenu grla i sijalica,
- Montažu ogledala, slika, polica i kuhinjskih elemenata,
- Lepljenje i popravku nameštaja od stolarije,
- Ugradnju i popravku gelendera i ograda,
- Ugradnju, popravku i podmazivanje prozora i vrata,
- Ugradnju i popravku klima-uređaja,
- Ugradnju i popravku slavina za vodu,
- Ugradnju i popravku bojlera,
- Popravku malih kuhinjskih i kupatilskih aparata,
- Popravku bele tehnike i mnoge druge.

Isto kao velikim, i malim instalacijama, aparatima i drugim delovima Vaše kuće ili stana je potrebno održavanje, a često i zamena. Ukoliko se radi o nečemu naoko beznačajnom, poput zamene utičnice ili popravke pegle ili miksera, ljudi često (misleći da treba i da moraju sami da reše ovakve probleme) imaju tendenciju da te poslove ostave „za jednom kad budu imali vremena“. I naviknu se na to da taj deo njihovog okruženja nije 100% funkcionalan. A onda broj takvih sitnica vremenom poraste i na kraju ne znaju odakle bi počeli sa popravkama.

Naš iskreni savet je – ne dozvolite da se to Vama desi. A ukoliko Vam se to već desilo, ne očajavajte! Naši majstori su tu da Vam pomognu sa bilo kakvom popravkom u Vašem domu!

"Majstor Gari" tim je tu za Vas!

Koliko god problem delovao malo i jednostavno, uvek je bolje rešiti ga odmah. A svakako je najbolje rešiti ga odmah uz pomoć kvalifikovanog majstora. Naši električari, stolari, vodoinstalateri, moleri i elektrotehničari Vam stoje na raspolaganju za popravku svakog malog ili velikog kvara u Vašem domu, u najkraćem mogućem roku i po povoljnim cenama.

Kontaktirajte nas i budite sigurni da ste u dobrim rukama.

Pozovite svog majstora!

061 100 3764

065 551 3333