Elektro Instalacije

Postavljanje elektroinstalacija spada u jedan od najvažnijih faktora prilikom izgradnje nove ili renovacije postojeće građevine. Tokom postavljanja elektroinstalacija treba voditi računa o redosledu izvođenja radova, ali i o svim odgovarajućim merama zaštite, kako bi se izbegle neprijatne i potencijano opasne situacije. Zbog toga je izuzetno važno da svi radovi vezani za struju budu urađeni što savesnije i profesionalnije, jer svaka eventualna greška može da dovede do zagrevanja provodnika i požara.

Šta su elektro instalacije?

Elektroinstalacije ili električne instalacije su skup niskonaponskih električnih elemenata koji se nalazi u svakoj prostoriji (u kući, stanu, poslovnom prostoru, industrijskim objektima itd) sa određenom namenom. Izvođenjem i priključivanjem električnih instalacija dolazi do snabdevanja potrošača električnom energijom.

Uvođenje (ugradnja) električnih instalacija podrazumeva uvođenje struje, ugradnju razvodnog ormana i automatskih osigurača, zamenu osigurača, sklopke i spratnih tabli itd.

 

Bilo da se odlučite za uvođenje novih ili zamenu postojećih elektroinstalacija, najvažnije je da celokupan posao obavi stručan i iskusan majstor. Ili ceo tim majstora! Naši profesionalni električari su na poziv od Vas i spremni su prilagode električne instalacije u bilo kom prostoru i tako izađu u susret svim potrebama za strujom koje imate Vi, Vaša porodica ili Vaš posao. Nakon prvobitne procene, obavezno napomenite električaru koliki broj utičnica Vam treba, na kojim mestima i za koje potrebe (aparate), kako biste dobili ono što želite i kako kasnije ne bi dolazilo do iskakanja osigurača zbog preopterećenosti. Takođe, uvek je dobro koristiti cevi za elektroinstalacije kroz koje idu kablovi u zidu, jer to višestruko olakšava posao (i samim tim smanjuje troškove) pri svakoj sledećoj popravci ili zameni elektroinstalacija.

 

Koliko god cela ova tematika zvučala komplikovano, jedino što Vam treba da rešite svaku dilemu i svaki problem u vezi sa strujom jeste pouzdan električar. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, slobodno nas kontaktirajte, a „Majstor Gari“ će Vam uvek rado pomoći.

Pozovite svog majstora!

061 100 3764

065 551 3333